Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві встановили мобільний комплекс відеоспостереження на місці утворення стихійного сміттєзвалища

21 жовтня 2021 року, 15:48

За ініціативою Управління екології та природних ресурсів та Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій у Києві встановили мобільний комплекс відеоспостереження на місці утворення стихійного сміттєзвалища на Совках.

«Мобільні комплекти відеонагляду під’єднані до комплексної системи відеоспостереження Києва. Їхнє головне призначення – забезпечення безпеки та збору інформації у важкодоступних і віддалених об’єктах без прокладання кабельних мереж. Зокрема, на незаконних та стихійних сміттєзвалищах», – зауважив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олег Половинко.

Він додав, що за допомогою цієї системи буде можна дистанційно виявляти порушників та оперативно вживати відповідних заходів.

В Управлінні екології та природних ресурсів КМДА зазначили, що питання встановлення камер відеоспостереження в місцях утворення стихійних сміттєзвалищ є дуже актуальним. Це можливість у цілодобовому режимі відстежувати порушників, які захаращують місто.

«Серед обов’язкових вимог, які ми висунули, – можливість відеоспостереження у вечірній і нічний час. Адже саме в пізній час мешканці та водії вантажівок намагаються позбутися побутових та негабаритних відходів, часто вивантажуючи їх на зелені зони», – повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів Олександр Возний.

У планах – встановлення ще 4 мобільних комплексів відеоспостереження на стихійних сміттєзвалищах Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]