Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві за 2-3 роки планують замінити комплексно зношені мережі у найпроблемніших мікрорайонах

10 листопада 2018 року, 9:00

Протягом 2-3 років місто планує замінити найбільш аварійні мережі у найбільш проблемних мікрорайонах для того, щоб уникнути тотальної аварійності під час запуску опалювального сезону. Для цього місто виділяє кошти на проектування цих робіт. Про це під час прямого ефіру на ТРК «Київ» заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми вже виділяємо 28 млн на проектування робіт заміни найбільш зношених ділянок теплових мереж. Адже рівень аварійності мереж сьогодні сягає 80%. Довгі роки не було системної заміни мереж і сьогодні ми мусимо це виправити», – повідомив він.

За його словами, КП «Київтеплоенерго» працює в посиленому режимі, усуваючи щодоби 60-70 пошкоджених мереж. Найбільш складними в цьому плані є Подільський, Солом'янський, Святошинський, Шевченківський район.

«Вже зараз в процесі усунення аварій «Київтеплоенерго» замінює аварійні мережі ділянками по 20, 30, 40, 50 метрів, щоб уникнути повторних аварій. Але, безумовно, необхідно здійснити комплексну заміну й модернізацію, і вже протягом наступного міжсезоння ми до цього приступимо», – пояснив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]