Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві запроваджують єдиний стандарт для огорож дорожніх робіт

16 лютого 2019 року, 14:49

Цієї суботи, 16 лютого, співробітники КП «Центр організації дорожнього руху» встановили тимчасові огородження у місці виконання ремонту водопровідних мереж на тротуарі біля Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36). Про це повідомили у комунальному підприємстві «Центр організації дорожнього руху».

Огорожі та спеціальні світловідбивні та освітлювальні сигнальні пристрої були закуплені наприкінці 2018 року в рамках виконання розпорядження КМДА № 520 «Про деякі питання благоустрою в місті Києві» від 28 березня 2018 року.

Відповідно до розпорядження, розриття та будівельні майданчики на дорогах загального користування у місцях проведення будівельних та ремонтних робіт повинні бути огороджені бар'єрами затвердженого архітипу з пластику та із попереджувальними сигналами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]