Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві завершують осінній місячник із благоустрою: перевірили Печерський та Дарницький райони (+фото)

26 жовтня 2023 року, 13:00

Сьогодні в Києві проінспектували Печерський та Дарницький райони в межах міського місячника з благоустрою. Районним службам доручили позачергово обстежити території та прибрати зламані й небезпечні елементи дитячих майданчиків, а також подбати про вчасне вивезення листя, яке можна відправити на компостування. Про це за результатами інспекції повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Осінній місячник із благоустрою добігає завершення лише формально, ми продовжуємо працювати і розчищати засмічені ділянки та облаштовувати їх. Інспектори продовжують обстежувати проблемні місця, в першу чергу, на основі звернень містян. Спільними завданнями для всіх районів є: прибирання смітників і стихійних звалищ, якщо ж це приватна територія – знайти компромісне рішення з власником, організувати спільну толоку тощо; демонтаж зламаних і небезпечних елементів ігрових майданчиків; забезпечення чіткого алгоритму прибирання в зимовий період територій, пішохідних доріг із найбільшим трафіком, зокрема тих, що ведуть до зупинок автотранспорту, станцій метрополітену, які, нагадаю, слугують як укриття», – сказав заступник голови КМДА.

Він також закликав районні служби при плануванні локацій для толок обирати найбільш проблемні ділянки.

«Навіть якщо ділянка чи територія, де безлад, приватна, маємо спонукати її власника до наведення порядку і, якщо необхідно, проводити спільні прибирання, залучати активну громадськість. Але накопичення сміття у столиці не повинно бути», – підкреслив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]