Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА розпочали перевірку житлових будинків та комунікацій до опалювального сезону

06 серпня 2018 року, 20:45

У Київській міській державній адміністрації розпочали перевірки готовності житлових будинків та комунікацій до наступного опалювального сезону. Буде перевірений кожен район міста, а особливу увагу приділять готовності систем опалення. Про це, інспектуючи Печерський район, зокрема, вулицю Бойчука, заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Адреси для перевірок ми визначаємо уже у процесі об’їзду, щоб побачити реальну, а не підготовлену картину, враховуємо скарги киян на гарячі лінії. Дуже важливо зараз усунути всі технічні недоліки, відпрацювати організаційні питання на проблемних об’єктах. Наприклад, маємо низку безгосподарних котелень чи теплопунктів. Крім того, важливо відпрацювати механізм взаємодії керуючих компаній та нового виконавця послуг опалення та гарячого водопостачання – КП «Київтеплоенерго»», – зауважив Петро Пантелеєв.

Він перевірив готовність приміщень теплопунктів, технічний стан будинкових мереж.

«На вулиці Бойчука, 37 був пошкоджений фасад теплопункту через демонтаж самовільної конструкції. Зараз плануємо до початку опалювального сезону провести там ремонтні роботи», – сказав заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв підкреслив, що подібні виїзди відбуватимуться системно протягом наступного місяця.

«У разі, якщо буде виявлена неправдива інформація або невиконання базових завдань з підготовки до зими, будемо  вдаватись до депреміювання, оголошення доган та навіть звільнень», – сказав заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]