Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відбувся старт 30-го ювілейного Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе»

10 листопада 2021 року, 17:30

10 листопада у Колонній залі КМДА відбулося оцінювання 420 творчих робіт напряму «Прикладне мистецтво», яке ознаменувало старт 30-го ювілейного Київського міського фестивалю творчості «Повіримо у себе». Роботи оцінювались у 16 підномінаціях напряму та 4 вікових категоріях. Про це повідомляє Київський міський центр соціальних служб.

Переможці конкурсного відбору традиційно візьмуть участь в експозиції, яку буде розміщено у Муніципальній галереї мистецтв (вул. Т. Драйзера, 6).

Загалом учасниками фестивалю, що триває з вересня до грудня 2021 року, вже стали близько 1 000 обдарованих дітей та молоді з інвалідністю. Вони продемонструють свої таланти та можливості, розкриють свій творчий потенціал у 10 номінаціях, що об’єднані у 4 творчі напрями, а саме: «Сценічні жанри» (вокально-хорова, хореографія, інструментальна, виконавче мистецтво); «Прикладне мистецтво (образотворче мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, нерукотворне мистецтво); «Літературна творчість» (авторська поезія та проза); «Сучасні технології» (аудіовізуальне мистецтво, модерація).

У рамках фестивалю дистанційно триває оцінювання творчих робіт за напрямами: «Сучасні технології» та «Літературна творчість». Крім того, з 16 листопада розпочнеться конкурс для учасників напряму «Сценічні жанри».

Зауважимо, що 30-й Фестиваль має два формати проведення – конкурсний (із вибором кращих учасників та визначенням переможців) та презентаційний під назвою «Фани фестивалю» (з відсутністю конкурсної складової та відзначенням тільки власних творчих здобутків учасників).

За перебігом фестивалю можна спостерігати у соцмережах за посиланнями:

Організаторами фестивалю є Київський міський центр соціальних служб за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї КМДА у партнерстві з Департаментом культури КМДА, Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів, Департаментом соціальної політики КМДА, Київським міським Палацом ветеранів, Київським міським палацом дітей та юнацтва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]