Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА вивчатимуть питання створення концепції розвитку адміністративно-ділової частини Києва

11 червня 2021 року, 16:53

Для вивчення питань доцільності розробки проєкту створення адміністративно-ділового центру з розташуванням органів влади в столиці утворено робочу групу. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1285 від 08.06.2021.

До складу тимчасового консультативно-дорадчого органу увійшли, зокрема, депутати всіх фракцій Київської міської ради та представники Київської міської державної адміністрації.

Згідно з документом, Робоча група вивчатиме можливість і доцільність втілення проєкту та основні етапи його підготовки.  Також будуть розглянуті можливі локації нового адміністративно-ділового кварталу та джерела фінансування реалізації проєкту. Зокрема, вивчатиметься питання розміщення ділового кварталу на території промислового району Теличка на межі Голосіївського та Печерського районів столиці.

Передбачається, що створення концепції сприятиме оптимізації територіального розташування адміністративно-ділової частини Києва та вирішенню питання нерівномірного навантаження лівобережної та правобережної частин столиці, а також ускладненого трафіку в центрі міста. 

Рішення Робочої групи матимуть рекомендаційний характер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]