Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У муніципальній книгарні «Сяйво книги» до травня триває збір російських книг, кошти від переробки яких підуть на допомогу ЗСУ (+фото)

05 січня 2023 року, 12:19

У муніципальній книгарні «Сяйво книги» до травня триватиме збір російських книг для подальшої їх переробки. У книгарні зазначають, що виручені кошти традиційно перерахують на благодійний фонд «Гуркіт», який купує необхідні речі українським захисникам. Про це інформує книгарня в Instagram.

У книгарні нагадали, що на користь навколишньому середовищу пішли вже 57 тонн російськомовних книг, які принесли містяни. На виручені кошти «Гуркіт» придбав та передав позашляховик для ЗСУ. Нові надходження акумулюються на наступний  «Сяйвомобіль» або інші не менш важливі речі на передовій.

Книги можна принести особисто у книгарню або надіслати поштою. Для цього треба написати книгарні «Сяйво книги» в особисті повідомлення.

Умови акції залишаються незмінними: за принесені книги надається знижка 10% на купівлю нових книжок у «Сяйві книги».

Муніципальна книгарня «Сяйво книги», що є найстарішою в Києві, чекає на всіх із 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

У приміщенні книгарні розташоване укриття, яким можуть скористатися містяни під час повітряної тривоги.

Про цікаві події та акції можна дізнатись на сторінці книгарні в Instagram або за телефоном: 067 374 47 55.  

Нагадаємо, муніципальна книгарня «Сяйво книги» є структурним підрозділом КП «Міський магазин», який підпорядковується Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

 

Муніципальна книгарня «Сяйво книги»: збір російських книг, кошти від переробки яких йдуть на допомогу ЗСУ

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]