Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 15 серпня низка столичних тролейбусів і трамваїв змінить рух

14 серпня 2017 року, 18:32

У ніч проти 15 серпня низка тролейбусних маршрутів і трамваїв змінить рух. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Зокрема, у зв’язку з реконструкцією транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського рух нічного тролейбусу № 93Н закривається, а роботу нічного тролейбусу № 92Н організовано зі змінами:

  • від залізничного вокзалу «Південний»» до просп. Перемоги – за  постійним маршрутом, далі так: вул. Довженка – вул. О. Теліги – вул. Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Вавілових – вул. Щусєва – вул. Стеценка – Інтернаціональна площа – вул. М. Гречка – просп. Г. Гонгадзе – проспект Свободи;
  • від просп. Свободи до Інтернаціональної площі за постійним маршрутом, далі так: вул. Стеценка – вул. Щусєва – вул. Мельникова – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – Повітрофлотський шляхопровід – залізничний вокзал «Південний».

У зв’язку з ремонтом тролейбусної контактної мережі на Керченській площі з 01:00 до 04:00 рух тролейбусів №№ 30, 31, 37, 50, 50к закривається, рух нічного тролейбусу № 91Н організовано зі змінами:

  • залізничний вокзал «Центральний» – вул. Антоновича – б-р Дружби Народів – просп. Соборності – вул. Будівельників – просп. Визволителів – б-р Перова – вул. Сєрова та в зворотному напрямку за діючою трасою.

Окрім того, у зв’язку з ремонтом трамвайної колії на перехресті вулиць Ялтинської та Славгородської із 15 до 18 серпня з 00:30 до 05:40 рух трамваїв № 8 і № 29 закривається.

Із розкладом руху наземного громадського транспорту можна ознайомитись на офіційному сайті «Київпастрансу» в розділі: Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]