Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 29 листопада тимчасово змінять рух тролейбуси № 93Н та № 27

28 листопада 2017 року, 18:11

У ніч проти 29 листопада тимчасово вносяться зміни у рух тролейбусів № 93Н та № 27. Про це повідомляють у КП «Київпастранс».

Так, у ніч проти 29 листопада, а саме: з 00:20 до 5:20, вносяться зміни у рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н у зв’язку з заміною контактного проводу на тролейбусній лінії на б-рі Т. Шевченка.

У зв’язку з цим, рух нічного тролейбуса № 93Н буде організовано за маршрутом: вулиця Чорнобильська – проспект Перемоги – Повітрофлотський проспект – вулиця Івана Огієнка – залізничний вокзал «Південний» і в зворотному напрямку: вулиця Івана Огієнка – Повітрофлотський проспект – проспект Перемоги, далі – за постійною трасою.

Також, у ніч проти 29 листопада, а саме: з 1:00 до 5:00, у зв’язку з заміною контактного проводу на тролейбусній лінії на вул. О. Теліги на ділянці від вул. Ольжича до вул. Дорогожицької вносяться зміни у рух тролейбусів маршруту № 27.

На цей час рух тролейбусів буде організовано за маршрутом: «Залізнична станція «Київ-Волинський» – Дегтярівський шляхопровід».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]