Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У німецьких містах Мюнхен та Фюрстенфельдбрук відкрилась фотовиставка «Київ. Незламне серце Європи» (+фото)

24 лютого 2023 року, 10:41

У Мюнхені та Фюрстенфельдбруці представили виставку «Київ – незламне серце Європи». На світлинах зображені долі людей, які стали на захист рідної землі, які працюють в тилу, втратили рідних та власну домівку. Про це повідомила заступниця голови Київської міської адміністрації Ганна Старостенко.

Вона зазначила, що війна змінила українців та українські міста, зокрема, і столицю України – Київ. Але незважаючи на обстріли, повітряні тривоги, місто зберігає свою душевність та надихає своєю енергією.

«Сьогодні, у річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну, дуже важливо нагадати про те, що відбувається у нашій країні, в столиці України. І саме ця виставка дає можливість людям в усіх куточках землі на власні очі побачити, як у 21 сторіччі триває боротьба між країною великого майбутнього та країною сумнівного минулого, побачити нелюдські безчинства, скалічені долі тисяч людей, трагедію кожного українця. Але завдяки нашим воїнам та всеосяжній світовій підтримці Україна обов’язково вистоїть і переможе», – зазначила Ганна Старостенко.

Представники  німецького істеблішменту зазначають, що увесь світ у захваті від сили, згуртованості,  мужності та нескореності українців. Україна стала своєрідним щитом, який захищає Європу та світ від російської експансії.

Виставка вже відбулась у багатьох містах Європи та світу, зокрема, у Празі, Любліні, Мехіко, Гіссені, Берліні.

Організатор виставки – Департамент суспільних комунікацій КМДА.

В експозиції використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]