Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко нагадав у відео, якими були тижні перед широкомасштабним вторгненням росії та перші дні війни у столиці (+відео)

24 лютого 2023 року, 10:22

Мер Києва Віталій Кличко у річницю початку широкомасштабного наступу росії на Україну опублікував відео у своєму Telegram-каналі та показав, якими були тижні перед широкомасштабним наступом та перші дні війни.

«Рік ми живемо у новій реальності. Трагічній і психологічно виснажливій. Але ми боремося, віримо в себе і в свою країну. Тому все подолаємо і переможемо. Рік тому розв’язання росією цієї варварської війни більшості українців здавалося нереальним. Але столиця готувалась до можливого наступу. Добровольці, які стали до лав територіальної оборони, наші військові допомогли захистити і втримати столицю. Критична інфраструктура міста працювала попри обстріли та реальну загрозу вуличних боїв. Лікарні приймали поранених з передмість, де точились запеклі бої. Працювали продуктові магазини та комунальні аптеки. Бізнес та небайдужі кияни надавали підтримку тим, хто її потребував», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]