Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку імені Тараса Шевченка розпочали відновлення дитячого майданчика, що постраждав внаслідок ракетного удару (+відео)

25 жовтня 2022 року, 16:24

У парку імені Тараса Шевченка в центрі Києва розпочали ремонтно-відновлювальні роботи на території дитячого майданчика, пошкодженого внаслідок масованої ракетної атаки 10 жовтня. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«Незабаром тут не залишиться цих страшних слідів від воєнних дій –  як це і має бути в місці, де граються діти. Тут вже засипали воронку, відновили зелені насадження», – зазначив Петро Пантелеєв.

Начальник управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний зауважив, що відновлення майданчика місто здійснює власними силами, а щодо модернізації є пропозиція долучити до цього процесу меценатів.

«Планується, що це буде дитячий майданчик європейського типу, облаштований безпечним покриттям із гумової крихти та урізноманітнений сучасними ігровими елементами», – сказав Олександр Возний.

Нагадаємо, що внаслідок масованої повітряної атаки з боку росії 10 жовтня в Києві 6 людей загинули, близько 50 постраждали, були пошкоджені загалом понад 70 об’єктів та житлових будинків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]