Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Перемога» коштами інвесторів облаштують зону активних розваг

05 вересня 2019 року, 15:36

У парку «Перемога» заплановано облаштувати зону активних розваг для дорослих і дітей із благоустроєм території. Для реалізації цього проекту буде проведено відповідний конкурс із залучення інвестора. Це передбачено розпорядженням КМДА № 1553.

Реалізація проекту не передбачає капітального будівництва, а лише встановлення збірно-розбірних конструкцій, повідомили в Департаменті економіки та інвестицій. Обов’язковою умовою конкурсу є збереження зелених насаджень. Також мають бути погоджені місця розташування об’єктів розважальної інфраструктури із балансоутримувачем парку – комунальним підприємством по утриманню земельних насаджень Дніпровського району м. Києва, яке визначено замовником реалізації проекту.

Замовником підготовчих (передінвестиційних) робіт є комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство».

Нагадаємо, що згідно з рейтингом Foreign Direct Investment Magazine групи Financial Times Київ увійшов у десятку європейських міст за рентабельністю інвестицій з точки зору ефективності залучених ресурсів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]