Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Супутник» облаштують спортивні майданчики

12 лютого 2020 року, 9:48

На території парку «Супутник» у Солом’янському районі столиці коштом інвестора облаштують спортивні майданчики. Передбачається, що це будуть поля для мініфутболу. Залучення інвестора відбуватиметься шляхом проведення відкритого інвестиційного конкурсу. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 236.

Територія облаштування має орієнтовну площу 0,25 га. Згідно з передпроєктними пропозиціями, площа власне спортивних майданчиків становитиме 1 848 кв. м.

Замовник реалізації проєкту – комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Солом’янського району міста Києва. На комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» покладені передінвестиційні роботи.

Інвестор має не пізніше, ніж через 9 місяців із моменту підписання інвестиційного договору завершити роботи з облаштування об’єкту.

Остаточні техніко-економічні показники, детальна інформація та вартість інвестиційного проєкту визначатимуться на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Як зазначають у Департаменті економіки та інвестицій, реалізація інвестиційного проєкту здійснюватиметься без завдання шкоди природним об’єктам, розташованим на території парку «Супутник». Інвестор повинен  забезпечити технічну можливість демонтажу всіх конструкцій об’єкта інвестування без завдання шкоди території.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]