Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Позняки» побудують поливо-зрошувальну систему і модернізують систему освітлення

25 вересня 2020 року, 19:09

У парку «Позняки» в Дарницькому районі розпочали будівництво поливо-зрошувальної системи, яка охопить площу близько 5 га та буде розбита на 27 зон. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

За дорученням мера Києва Віталія Кличка, завершити будівництво поливо-зрошувальної системи мають у 2021 році.

Керування поливом повністю автоматизують. Зокрема, забір води для зрошення парку здійснюватиметься з озера за допомогою насосної станції. Цього року заплановано змонтувати насосну станцію і магістральні трубопроводи, запустити в роботу допоміжний насос та облаштувати дві зони поливу.

Окрім цього, у 2020-2021 роках у парку «Позняки» відремонтують систему освітлення. Передбачено встановити 213 опор: замість традиційних – сучасні LED-світильники з оптимальним оптичним розподілом.

Нагадаємо, що в серпні цього року також було завершено будівництво насосної станції і поливо-зрошувальної системи на Русанівській набережній.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]