Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Відрадний» продовжується розчищення та благоустрій озера

28 травня 2019 року, 18:22

У парку «Відрадний» (Солом’янський район) тривають роботи з розчищення та благоустрою озера, що були розпочаті наприкінці 2018 року. Виконання цих робіт дозволить вберегти водоймище від висихання.

У цей час на озері проводиться монтаж берегоукріплення периметра водойми шпунтовими палями. Тож після завершення їх встановлення розпочнуться роботи із розчищення та поглиблення дна озера на всій його площі у 9,7 тис. квадратних метрів.

Також днями була проведена зустріч представників комунального об’єднання «Київзеленбуд» із активістами та громадськими діячами, на якій спільно вирішили встановити інформаційні щити із повною інформацією про заплановані роботи.

Нагадаємо, у червні минулого року Київський міський голова Віталій Кличко відкрив парк «Відрадний» після реконструкції. У парку створили зелений лабіринт, облаштували нові доріжки, встановили систему поливу. Також у зоні відпочинку поставили 100 нових лав та 100 урн, облаштували нове сучасне освітлення.

Є в оновленому парку і поле для міні-футболу, дитячий майданчик для дітей дошкільного віку та унікальна велодоріжка, якою можна їздити не тільки на велосипедах, а й на роликах, та скейтах.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]