Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У перші вихідні жовтня традиційно відбудеться фестиваль «Тбілісоба на Андріївському узвозі»

25 вересня 2019 року, 13:03

У перші вихідні жовтня, 5 та 6 жовтня, із 12:00 до 22:00 на Андріївському узвозі традиційно відбудеться фестиваль українсько-грузинської дружби «Тбілісоба на Андріївському узвозі». Для зміцнення культурних зв’язків між Україною та Грузією, цікавого та змістовного дозвілля киян і гостей міста відповідну ініціативу посольства Грузії в Україні підтримано розпорядженням КМДА № 1675.

Монтаж конструкцій та обладнання, необхідного для організації та проведення заходу, здійснюватиметься із 10:00 4 жовтня. Демонтаж має завершитися до 10:00 7 жовтня.

За словами організаторів, фестиваль українсько-грузинської дружби – спроба на кілька годин перенести яскраві фарби та тепло грузинської столиці в серце Києва. Програма міняється щороку, але завжди містить виступи артистів із Грузії та України, виставки, майстер-класи, літературні читання, квартал грузинської кухні, вікторину «Я люблю Грузію».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]