Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У понеділок, 27 листопада, в пікові ранкові години обмежать в’їзд до Києва габаритного транспорту

24 листопада 2023 року, 13:11

У Києві з 26 листопада очікується значний снігопад і сильні пориви вітру. Український гідрометцентр попереджає про інтенсивні опади та швидкість вітру 22 метрів/секунду. У зв’язку з цим в’їзд габаритного транспорту до Києва в понеділок вранці, 27 листопада, буде обмежений. Таке рішення прийняла сьогодні під час засідання Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Просимо всіх власників і керівників підприємств, що здійснюють перевезення вантажів, зокрема на великі дистанції, врахувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів та не створювати накопичення транспортних засобів у негоду на в’їздах до міста.

Також звертаємось до підприємств, що здійснюють організовані пасажирські перевезення на території області, за можливості обмежити зазначені поїздки в пікові години понеділка, 27 листопада.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]