Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У приміщенні комунального підприємства «Київкомунсервіс» проводить обшуки прокуратура Подільського району міста Києва

17 серпня 2021 року, 14:12

Сьогодні, 17 серпня, у приміщеннях комунального підприємства «Київкомунсервіс» здійснюють обшуки працівники Подільської окружної прокуратури міста Києва.

Обшуки проводять відповідно до ухвали Подільського районного суду міста Києва з метою відшукання та вилучення речей, предметів та документів, що мають значення речових доказів у рамках кримінального провадження, що стосується, зокрема, діяльності контрагентів комунального підприємства.

Працівники «Київкомунсервісу» надають усю необхідну інформацію та співпрацюють зі слідством.

«Ці обшуки спрямовані не лише на дискредитацію конкретного підприємства, а й усієї столичної влади. Адже численні обшуки на комунальних підприємствах та у структурних підрозділах КМДА, є явним системним тиском і політичною акцією, спрямованою на дестабілізацію роботи міського господарства», – наголосили в Київській міській державній адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]