Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив міському благоустрою прибрати «інсталяції» на Алеї Героїв Небесної сотні (+фото, відео)

17 серпня 2021 року, 14:24

Мер Києва Віталій Кличко дав доручення Департаменту міського благоустрою КМДА демонтувати «інсталяції», встановлені на Алеї Героїв Небесної сотні. Мер прийшов на Алею Героїв Небесної сотні, оглянув конструкції та назвав їх зневагою до пам’яті загиблих на цьому місці патріотів.

«Місто не видавало жодних дозвільних документів на подібні «перформанси». Організацією відзначення Дня Незалежності, зокрема, концепцією та декораціями для святкових заходів опікується Офіс Президента. Розпорядженням КМДА до відзначення 30-річчя Незалежності України на Алеї Героїв Небесної сотні передбачене тільки покладання квітів. Керівництво Національного Меморіального комплексу Героїв Небесної сотні – Музею Революції Гідності підтвердило, що встановлення «інсталяції» було погоджене з ним. Але, я переконаний, цей безлад треба прибрати», – підкреслив Віталій Кличко.

Він назвав недоречним на місці, де загинули українські патріоти, встановлювати символи ностальгії за Радянським Союзом.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]