Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У промисловій зоні Теличка реконструюють очисні споруди поверхневих вод

02 вересня 2019 року, 15:36

Для охорони навколишнього природного середовища від негативного впливу забруднених стічних вод, поліпшення екологічного стану акваторії Дніпра буде реконструйовано очисні споруди поверхневих вод біля затоки Південний Ковш у промисловій зоні Теличка в Голосіївському районі. Здійснити відповідні роботи мають до 31 грудня 2021 року. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1508.

За інформацією Управління екології та природних ресурсів, ці очисні споруди були запроектовані у 1988 році та побудовані у 1991-му. Нині вони вже не виконують своє призначення: їхня технологічна частина застаріла та не в змозі переробляти і очищати стічні дощові води. Це пов’язано як із якісними характеристиками стоків, так і з їхнім загальним обсягом, що зріс за останні 27 років у зв’язку зі збільшенням площі твердого покриття прилеглої території.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Плесо». Фінансування відповідних робіт здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів у рамках Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки та наступні роки.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]