Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На озері Лебедине Дарницького району побудують систему аерації і облаштують прибережну територію

02 вересня 2019 року, 15:38

Для оздоровлення озера Лебедине в 2019 і 2020 роках побудують систему аерації та благоустроять прибережну територію. Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА № 1510.

Озеро Лебедине – штучна водойма у Дарницькому районі. Облаштування системи аерації забезпечить відновлення екологічної рівноваги, недопущення мору риби та загибелі гідробіонтів через брак кисню, покращення якості води для безпечного купання протягом літнього оздоровчого сезону, створення екобезпечних і  комфортних умов для відпочинку киян і гостей міста.

Після закінчення будівельних робіт, проектом передбачено відновлення благоустрою території, зокрема, прибережних захисних смуг.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Плесо». Цього року воно має розробити проектну документацію, провести її експертизу та затвердити оцінки впливу на довкілля.

Фінансування робіт здійснюватиметься в межах асигнувань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]