Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рамках офіційного візиту Президента Республіки Польща у столиці вшанували пам’ять жертв Голодоморів (+фото)

12 жовтня 2020 року, 19:25

У рамках офіційного візиту в Україну Президента Республіки Польща Анджея Дуди у столиці вшанували пам’ять жертв Голодоморів в Україні. Зокрема, поклали квіти до скульптури «Гірка пам’ять дитинства». Участь у заході взяв заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олександр Харченко та інші високопосадовці.

«Столиця приймає офіційну делегацію Республіки Польща на чолі з Президентом Анджеєм Дудою. У рамках візиту заплановано відвідати низку знакових об’єктів столиці. Сьогодні ми вшанували пам’ять жертв Голодоморів в Україні. Саме Республіка Польща була однією з перших, хто визнав на міжнародному рівні Голодомор актом геноциду українського народу. Дуже важливо підтримувати стосунки з державами, які поділяють наші світоглядні позиції», – прокоментував Олександр Харченко.

Зазначимо, що напередодні Президент Республіки Польща Анджей Дуда та пані Агата Корнхаузер-Дуда вшанували пам’ять закатованих у Биківні та поклали квіти до Меморіалу «Биківнянські могили».

Покладання квітів до скульптури «Гірка пам’ять дитинства»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]