Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У середу відбудеться стрім-вистава «Сон літньої ночі» за п’єсою Вільяма Шекспіра, яку створили українськи актори за підтримки британського театру

26 липня 2022 року, 16:40

У середу, 27 липня, та 7 серпня о 21:00 (за київським часом) відбудеться стрім-вистава «Сон літньої ночі» за п’єсою Вільяма Шекспіра. Про це повідомляє Департамент культури.

Захід відбувається за підтримки британського театру «Батерфляй».

Виставу створили українські актори та режисери, які зараз перебувають у різних містах і країнах. Захід відбувається у незвичному форматі – актори грають наживо з різних куточків світу в онлайн-режимі.

У виставі, зокрема, задіяні актори Київського академічного театру «Колесо».

Тривалість стрім-вистави – 90 хвилин. Спектакль транслюватиметься українською мовою з англійськими субтитрами.

Довідково.

Режисер вистави – Марія Грунічева (Благоєвград, Болгарія), хореограф – Ганна Лисенко.

У виставі грають: Станіслав Колокольніков (Київ, Україна), Ірина Мельник (Париж, Франція), Алла Нестерова (Одеса, Україна), Юріс Тете (Київ, Україна), Слава Красовська (Київ, Україна), Олексій Титаренко (Рівне, Україна), Сергій Золочевський (Київ, Україна), Олена Тертична (Київ, Україна), Михайло Єльчев (Ужгород, Україна), Андре Скейра (Стокгольм, Швеція), Анастасія Касілова (Берлін, Німеччина) та інші.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]