Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Шевченківському районі може з’явитися ще один комунальний дитсадок

13 вересня 2017 року

У Шевченківському районі може з’явитися ще один комунальний дитсадок

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту депутати погодили створення комунального закладу “Дошкільний навчальний заклад №13 Шевченківського району міста Києва”.

Проект рішення передбачає відновлення дошкільного навчального закладу, який не функціонує з 1996 року. Дитячий садок розташовується на вулиці Бульварно-Кудрявській, 29, що у Шевченківському районі столиці.

“Наразі, в Києві суцільно переповнені дошкільні навчальні заклади. Зокрема, з офіційних даних відомо, що в столиці обліковується 604 працюючих ДНЗ різних типів і форм власності, які відвідує близько 112 тисяч дітей. У середньому дошкільні навчальні заклади столиці укомплектовані понад норму: на 100 місцях виховується 125 дітей. Тому місту потрібен ще один комунальний дитсадок”, - зазначила співавтор відповідного проекту рішення, депутат Київради Ольга Балицька.

Окрім того, у Київраді було зареєстровано місцеву ініціативу щодо збереження цього дошкільного навчального закладу та недопущення на його місці будівництва. Постійна комісія з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту, за результатами розгляду, підтримала відповідну місцеву ініціативу.

Зазначений проект рішення мають розглянути на одному з найближчих пленарних засідань Київради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]