Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Шевченківському районі створять новий Центр реабілітації осіб з інвалідністю

15 квітня 2022 року, 12:30

Депутати Київради підтримали рішення про створення нового Центру комплексної реабілітації у Шевченківському районі. «За» проголосував 91 депутат. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Новий Центр реабілітації буде розташований на вулиці Зоологічній, 3. Отримувати послуги реабілітації тут зможуть і діти з інвалідністю, і особи з інвалідністю, які вже досягли повноліття. Також центр працюватиме з дітьми до трьох років, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності. Крім того, вихованці Центру зможуть отримувати тут навички автономного проживання осіб з інвалідністю в суспільстві з необхідною підтримкою, а батьки матимуть змогу проходити тут підготовку для продовження реабілітаційних заходів поза межами Центру. Що важливо, тут також надаватимуть послуги працетерапії та здійснюватимуть професійну орієнтацію вихованців», – зазначила Марина Хонда.

Структура Центру передбачає створення наступних відділень:

  • ранньої реабілітації (абілітації);
  • психолого-педагогічної реабілітації (денний догляд/денне перебування);
  • фізичної реабілітації та медичного спостереження;
  • трудової реабілітації/працетерапії;
  • служби соціального патронату.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]