Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Сирецькому парку збудують кілька функціональних зон для відпочинку та встановлять декоративну підсвітку

21 травня 2018 року, 17:56

У столичному Сирецькому парку триває капітальний ремонт. Особливий акцент зроблений на створенні майданчиків для спортивного відпочинку та розвитку дітей. Про це під час інспекції ремонтних робіт у парку заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що у столиці планують провести реконструкцію десяти парків, перетворивши їх на території активного відпочинку та розвитку. Серед них: Сирецький парк (Шевченківський район), парк «Перемога» (Дніпровський район), парк Партизанської слави (Дарницький район), Відрадний парк (Солом’янський район), парк «Совки» (Святошинський район), парк Генерала Ватутіна (Деснянський район), Куренівський парк (Подільський район), Печерський ландшафтний парк (Печерський район), парк «Оболонь» (Оболонський район).

«Зараз активно проводяться ремонтні роботи у Сирецькому парку. Планується створити декілька функціональних зон для людей із різними уподобаннями і стилем відпочинку: дитячі, спортивні, прогулянкові. В облаштуванні тренажерного майданчика з універсальним набором обладнання також передбачена можливість інклюзивного навчання», – сказав Петро Пантелеєв.

За його словами, територію активного відпочинку доповнять тенісними столами. З’явиться у парку і тематичний комплекс для гри у шахи, площа з ялиною та декоративною підсвіткою тощо. Вже у роботі система відеоспостереження та wi-fi, нова громадська вбиральня, система поливу, додаткові лави та урни тощо.

Інспекція ремонтних робіт у Сирецькому парку

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]