Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У сквері імені Марії Заньковецької оновили систему освітлення

26 травня 2021 року, 17:56

Нова система освітлення запрацювала у сквері імені Марії Заньковецької, на вул. Великій Васильківській. Центральна частина скверу тепер освітлюється за допомогою 64 опор вуличного освітлення із LED-ліхтарями та 2 прожекторів. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

За інформацією КО «Київзеленбуд», капітальний ремонт розпочали ще минулого року. Найпомітнішою особливістю скверу є каскадний світломузичний фонтан, що відновив роботу після ремонту у 2017 році та знаходиться на балансі СВКП «Київводфонд».

Також продовжуються роботи із влаштування освітлення у парку «Позняки», у Дарницькому районі. Освітлення центральної частини облаштовано ще у 2020 році – встановлено 105 опор. Наразі роботи ведуться біля озера, там з’явиться ще 109 опор із сучасними LED-світильниками.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]