Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Солом’янському районі реконструюють ландшафтний парк

05 березня 2019 року, 10:22

Для створення більш комфортного простору для відпочинку киян і гостей столиці у Солом’янському районі реконструюють і благоустроять ландшафтний парк. Відповідний проект затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації.

Облаштування парку передбачає три пускових комплекси і триватиме 8 місяців. Зокрема, заплановані доріжки з покриттям ФЕМ і з гранітних висівок, дитячі та спортивні майданчики з покриттям поліуретану, дитмайданчик із піщаним покриттям, озеленення тощо.

Також на тротуарах і проїздах уздовж маршруту маломобільних груп населення буде встановлено тактильну плитку.

Відповідні техніко-економічні показники проекту затверджено з урахуванням експертного звіту ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція».

Нагадаємо, що торік столична влада виділила на реконструкцію парків і скверів рекордну суму – понад 200 млн грн. Цього року цю тенденцію буде збережено. Зокрема, відкриють третю чергу парку «Наталка», другу чергу парку «Володимирська гірка» з двома фонтанами. Облаштують Парк Партизанської слави із новим фонтаном, парк «Сирецький» – із концертною сценою і фонтаном, парк «Совки» – із новою велодоріжкою та багато іншого, щоб у кожному районі столиці був свій парк для комфортного відпочинку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]