Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному кінотеатрі «Київ» відкрився кінофестиваль «Молодість»

26 травня 2019 року, 19:22

25 травня у кінотеатрі «Київ» відбулась офіційна церемонія відкриття 48-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість». Про це повідомили організатори фестивалю.

Серед відомих гостей церемонії – акторка Лариса Кадочникова, ведуча Ярослава Кравченко, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, мисткиня Жанна Кадирова, актори Олеся Жураківська, Олег Москаленко та Олексій Тритенко, хореограф Олена Шоптенко.

Ведучим відеоцеремонії відкриття став символ фестивалю «Молодість» – Олень. З великого екрана він розповів про програми та журі кінофестивалю. Режисером фільму-відкриття була Наталя Пятигіна.

Зірковим гостем кінофестивалю став легендарний британський режисер Пітер Ґрінвей. Йому було вручено почесну нагороду «Молодості» – «Скіфський олень» за внесок у світове кіномистецтво.

Кінофестиваль триватиме до 2 червня. За 9 днів глядачам покажуть понад 200 кінострічок. Церемонія нагородження переможців відбудеться 1 червня. Найкращий дебютний повнометражний фільм Міжнародного конкурсу фестивалю отримає нагороду «Скіфський олень» та 10 000 доларів США від спонсора Гран-прі фестивалю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]