Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столичному метрополітені триває міжнародний аудит

11 травня 2016 року, 17:37

Сьогодні, 11 травня, в адміністрації столичного метрополітену відбулася робоча зустріч керівництва транспортної галузі міста на чолі із заступником голови КМДА Іллею Сагайдаком з представниками ЄБРР та міжнародною компанією EY.

Під час заходу компанія EY презентувала програму надання консультативних послуг із проведення аудиту діяльності КП «Київський метрополітен». Розрахована вона на дев’ять місяців, після чого будуть оприлюднені результати.

Нагадаємо, що грант на проведення аудиту діяльності підприємства в сумі 200 тисяч євро надав Європейський банк реконструкції та розвитку.

«Цей проект спрямований на відкритість, покращення послуг та розвиток стратегічних напрямків життєдіяльності міста. Ми вдячні нашим партнерам за впровадження міжнародних стандартів для муніципального транспорту столиці»,  – сказав Ілля Сагайдак.

Програма Європейського банку реконструкції та розвитку передбачає також грант у сумі 200 тисяч євро на консультаційні послуги з метою покращення показників операційної та фінансової діяльності КП «Київпастранс». Роботи виконуватиме міжнародна аудиторсько-консалтингова компанія Deloitte.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]