Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці активно тривають дорожньо-будівельні роботи на низці об’єктах

04 вересня 2018 року, 11:00

У столиці триває дорожньо-будівельний сезон, у рамках якого комплексно відновлюють проїжджі частини доріг, тротуари, шляхопроводи. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Продовжуються роботи на вул. Алматинській, де в рамках капітального ремонту дорожники ремонтують як вулицю, так і шляхопровід, який капітально не ремонтували майже 60 років (із 1959 року).

Сьогодні на об’єкті триває влаштування підходів до шляхопроводу та шпальної системи трамваю, ремонт основи тротуарів та влаштування на них нового покриття із ФЕМів.

Окрім того, роботи тривають на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела, де дорожники продовжують монтаж ліфтового обладнання, ремонт опор, влаштування нового покриття із ФЕМів на трамвайних платформах і вхідному майданчику трамвайної зупинки зі сторони вул.  Каблукова та влаштування щебеневої основи майданчику вхідної групи трамвайної зупинки зі сторони вул. Стражеска.

На іншому шляхопроводі – на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської триває ремонт балок прогонових будов, влаштування фундаментів пішохідної огорожі та кабельних колодязів.

На кільцевій розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила виконуються підготовчі роботи до бетонування монолітного поясу підпірної стінки, а також ремонт підземного переходу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]