Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці Індонезії відкриють пам’ятник Анні Ярославні

21 червня 2019 року, 15:13

Делегація представників КМДА та Київської міської ради провела офіційну зустріч із губернатором Джакарти Анісом Басведаном. Під час візиту керівниця делегації столичної мерії, заступниця голови Київської міської адміністрації Марина Хонда візьме участь у відкритті пам’ятника доньці Ярославна Мудрого – Анні Ярославні у столиці Індонезії.

«Київ та Джакарта мають дружні стосунки вже майже 20 років. У 2007 році було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між провінційним урядом Джакарти та КМДА із нагоди Дня народження міста Джакарти. Сьогодні ж ми відкриваємо тут пам’ятник доньці Ярослава Мудрого та дружині французького короля Генріха І, легендарній Анні Київській. Це свідчить про те, що ми готові обмінюватися культурою та досвідом з одним із найбільших міст світу», – зазначила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Під час зустрічі губернатору Джакарати було презентовано медаль Анни Ярославни та міні-копію її скульптури.

Також, у рамках візиту було проведено презентацію програми туристичної привабливості «VisitKyiv», яка має на меті збільшити кількість іноземних відвідувачів української столиці. У тому числі, завдяки широкій міжнародній взаємодії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]