Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці на 85 тисяч зменшилася кількість внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку ВПО з початку повномасштабного вторгнення

23 січня 2024 року, 13:21

У столиці на 85 тисяч зменшилася кількість внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку ВПО з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Ми провели аналіз обліку та звітності кількості внутрішньо переміщених осіб, які зареєструвалися в Києві після початку повномасштабного вторгнення. Зафіксували, що внаслідок повернення до попереднього місця проживання, зняття з обліку, міграції та інших причин кількість ВПО з чинними довідками зменшилася на 85 тисяч. На сьогодні на обліку в Києві перебувають майже 207 тисяч внутрішньо переміщених осіб із початку повномасштабного вторгнення. Із них – понад 45 тисяч дітей. Найбільше внутрішньо переміщених осіб зареєстровані в Дарницькому районі – майже 34 тисячі, Дніпровському – 27 тисяч і Солом’янському – понад 23 тисячі», – зазначила заступниця голови КМДА.

Нагадаємо, у столиці триває онлайн-опитування внутрішньо переміщених осіб, яке можна пройти до 10 лютого за посиланням: https://e.surl.li/kmavfk.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]