Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці на рік припадає понад 2 тисячі знімальних днів у межах різноманітних проектів – Київська кінокомісія

17 липня 2019 року, 18:06

У Києві на рік припадає понад 2 тисячі знімальних днів у межах різноманітних проектів. Про це повідомили у Кінокомісії Києва (Kyiv Film Commission) під час професійної секції Film Industry Office Одеського міжнародного кінофестивалю.

В організації зазначають, що престижем міста є, коли іноземні компанії хочуть створювати там свої кінопродукти спільно із українськими компаніями, що відповідно підіймає й рівень усієї кіноіндустрії України. А поява міста в іноземній рекламі, музичних кліпах, фільмах та серіалах покращує упізнаваність та туристичну привабливість Києва.

Нагадаємо, Кінокомісія Києва – це міська організація, яка займається промоцією та пристосуванням Києва для виробництва аудіо-візуальних продуктів (кіно, реклама, музичні відеокліпи), а також надає консультаційні та інформаційні послуги у сфері виробництва та сприяє проведенню зйомок на території м. Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]