Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці обговорили проект Міської цільової програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції 2017-2021

23 вересня 2016 року, 19:26

Представники міської влади та громадських організацій під час засідання Київської міської координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції обговорили проект Міської цільової програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції на 2017-2021 роки. В заході взяв участь заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Сьогодні обговорили проект Міської цільової програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції на 2017-2021 роки. Наразі документ ще недосконалий, необхідно внести відповідні зміни з врахуванням оціночної чисельності людей, що живуть з ВІЛ (ЛЖВ) в місті Києві та інформації про чисельність уразливих груп за даними 2014 року. Крім того, потрібно затвердити план заходів в рамках програми, джерела фінансування та конкретні дати виконання пунктів програми. До кінця жовтня відредагований та повністю опрацьований документ ми представимо на розгляд Київради», – розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, під час засідання координаційної ради також обговорили план розвитку системи моніторингу та оцінки у сфері протидії туберкульозу в місті Києві на 2017 рік та результати 21-ої Міжнародної конференції зі СНІДу 2016 року у м. Дурбан (ПАР).

«Крок за кроком ми наближаємося до поставлених цілей стратегії Fast-Track Cities «90-90-90». Ми не залишимо сам на сам людей, які живуть з ВІЛ/СНІД і завершимо почату справу», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]