Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці понад півмільйона мешканців щеплені двома дозами проти COVID-19 – Микола Поворозник

26 серпня 2021 року, 13:02

511 276 мешканців столиці вже щеплені двома дозами вакцини проти COVID-19. Про це перший заступник голови КМДА Микола Поворозник написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, загалом із початку вакцинації проведено 1 255 870 щеплень. Лише за минулу добу вакцинувалися 24 979 киян.

«Вакцинація – єдиний дієвий спосіб вберегти себе від складного перебігу захворюваності на коронавірус. Зі статистики бачимо, що кількість нових випадків захворювання щоденно зростає. Не чекайте на пік захворюваності – вакцинуйтеся! Подбайте про себе та про своїх рідних!» – закликав Микола Поворозник.

Нагадаємо, що у столиці вакцинуватися можна у 22 центрах масової вакцинації: у Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, а також у 21 мінівакцинальному центрі в кожному районі, які працюють на вихідних. Окрім того, вакцинуватися можна в кабінетах щеплень у медзакладах охорони здоров’я первинної ланки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]