Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці посилено прибирають сніг 4767 працівників та 397 одиниць техніки «Київавтодору», керуючих компаній і «зеленбудів»

15 грудня 2022 року, 9:15

У зв’язку із погіршенням погодних умов на вулиці Києва вже виведено 289 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор» і 467 дорожників у складі бригад із ручного прибирання.

Сніг, що посилився зранку в Києві, на прибудинкових територіях наразі прибирають 3,5 тисячі працівників і 53 одиниці техніки керуючих компаній. Окрім цього, близько 800 працівників і 55 одиниць техніки «зеленбудів» розчищають території парків і скверів. При цьому для попередження виникнення ожеледиці зеленбудівці використали 7,5 тонни протиожеледної суміші.

«Київавтодор» закликає водіїв, за можливості, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. Наполегливо просимо водіїв не виїжджати на власних авто у місто та не створювати затори, оскільки це провокує зупинку снігоприбиральної техніки і машин екстрених служб. А також не паркувати машини на узбіччях доріг, щоб не заважати дорожникам оперативно розчищати сніг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]