Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці призупиняють роботу пункти обігріву у зв’язку з покращенням погодних умов

22 січня 2021 року, 9:09

У столиці призупиняють роботу пункти обігріву у зв’язку з покращенням погодних умов. У разі похолодання роботу пунктів відновлять. Про це йдеться у протоколі Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

За 7 днів роботи до пунктів обігріву звернулось 1155 людей.

Служби та установи Києва, районні державні адміністрації переходять на повсякденний режим діяльності. Проте у звичному цілодобовому режимі працюватиме Будинок соціального піклування на вул. Суздальській, 4/6, де бездомних забезпечують гарячим харчуванням, теплими речами і взуттям, санітарно-гігієнічними засобами.

За інформацією Департаменту соціальної політики, також щоденно – з 1 грудня до 1 березня – продовжуватиме роботу соціальний патруль: розвозитиме гаряче харчування на Центральний і Дарницький залізничні вокзали. Тих, хто цього потребуватиме, перевозитимуть до Будинку соціального піклування.  

У разі зниження температури повітря пункти обігріву знову почнуть функціонувати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]