Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці продовжують обробку доріг протиожеледними засобами та прибирання снігу: задіяно 132 одиниці техніки «Київавтодору»

23 листопада 2023 року, 7:18

Міські служби продовжують обробку доріг протиожеледними засобами та прибирання снігу. На міських дорогах і тротуарах працюють 132 одиниці техніки та 518 фахівців у складі бригад із ручного прибирання КК «Київавтодор».

У дворах та на прибудинкових територіях працюють понад 3300 працівників керуючих компаній. Задіяно 7 одиниць техніки. Парки і зелені зони обробляють протиожеледними засобами та розчищають 415 працівників «зеленбудів» і 14 одиниць техніки.

Просимо водіїв і пішоходів враховувати погодні умови і бути максимально обачними на дорогах. Тим, хто не встиг змінити літню гуму на зимову, необхідно це зробити якнайшвидше. Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Нагадуємо, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]