Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочато прийом документів для відбору спортивних клубів, які отримають компенсацію за надані послуги у сфері фізичної культури та спорту

13 лютого 2024 року, 13:49

Департамент молоді та спорту КМДА розпочав прийом документів для відбору спортивних клубів для надання їм компенсації за надані послуги у сфері фізичної культури та спорту. 

Прийом документів триватиме до 12 березня включно – в робочі дні з 09:00 до 17:00 (окрім обідньої перерви з 12:00 до 12:45).

За словами директорки Департаменту молоді та спорту КМДА Юлії Хан, компенсацію можуть отримати київські спортивні клуби, які є громадськими організаціями, мають статус юридичної особи не менше одного року до дати оголошення відбору, не мають на меті отримання прибутку, здійснюють навчально-тренувальний процес, забезпечують розвиток спортивних здібностей спортсменів та підготовку спортивного резерву для збірних команд Києва та України. 

«У столиці працює велика кількість спортивних клубів, спортсмени яких беруть участь у міських, всеукраїнських та міжнародних змаганнях, олімпійських, паралімпійських і всесвітніх іграх та представляють Київ. Левова частка цих клубів діє саме як громадські організації та виконує на рівні з іншими завдання задля розвитку та популяризації здорового способу життя та спорту серед дітей і молоді. Однак саме цю категорію раніше не враховували. Такі клуби ніколи до цього часу не отримували компенсації від міста за надані послуги, але зараз ситуація змінилась. Міська влада передбачила додатковий механізм задля їхньої підтримки в час війни. Надання їм компенсації за надані послуги у сфері фізичної культури та спорту  – це те, чого так довго чекали і над чим так довго працювали. Київ є спортивною столицею, і ми робимо все від нас залежне, щоб підтримати спортсменів», – наголосила Юлія Хан.

Директорка Департаменту молоді та спорту КМДА додала, що компенсація за надані послуги у сфері фізичної культури та спорту здійснюватиметься один раз на рік.

Із Порядком здійснення компенсації за послуги у сфері фізичної культури та спорту, які надаються спортивним клубам Києва, можна ознайомитись за посиланням: https://dms.kyivcity.gov.ua/news/866.html.

Прийом документів у друкованому вигляді здійснюється за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 12 (4-й поверх). Та в електронному форматі надсилається на електронну пошту: [email protected]

Контактний номер телефону: (097) 243-17-58.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]