Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розпочинається черговий призов на строкову військову службу

18 вересня 2020 року, 12:54

Для поліпшення організації та проведення призову в столиці створено Київську міську комісію з проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в жовтні – грудні 2020 року. Розпорядженням КМДА № 1451 головою комісії призначено в. о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Валентина Мондриївського.

«Наше завдання – всебічна підтримка та взаємна робота з Київським міським військовим комісаріатом для проведення призову своєчасно і в повному обсязі. Ми щодня співпрацюємо з районними військкоматами, щоб уникнути черг і максимально забезпечити комфортний і зручний прийом призовників», – наголосив Валентин Мондриївський.

Зокрема, за його словами, районним держадміністраціям доручено подбати про належне надання комунально-побутових послуг на дільницях і Київському міському збірному пункті, обслуговування автомобільним транспортом, організацію громадського порядку.

Окрім цього, на час підготовки і весь термін проведення призову там збільшать кількість технічних працівників і операторів персональних обчислювальних машин.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]