Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці стартував черговий курс «Capital English»

25 лютого 2017 року, 14:54

Вчити англійську, щоб розширити власні горизонти, закликав слухачів нового курсу «Capital English» перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він вважає, що вивчення іноземних мов розширює можливості для розвитку. 

«У цьому світі ми маємо бути динамічними та актуальними, реагувати на тенденції і постійно вдосконалюватися. Англійська мова – той ключ, який дозволить кожному відкрити нові двері та знайти або змінити своє місце у житті», - підкреслив він. 

Новий курс розраховано на 8 груп для киян і 2 групи (на 40 осіб) для ветеранів АТО. Геннадій Пліс переконаний, що люди, які повернулися з зони бойових дій, та їхні сім’ї чи не найбільше потребують нових можливостей.

«У Києві багато людей, які вимушено емігрували зі сходу. Додому повертаються і кияни, які брали участь у бойових діях, захищаючи країну від агресора. Такі курси для них – своєрідне перезавантаження, яке, вірю, дозволить легше адаптуватися в соціумі та знайти той напрям, у якому хотілося б розвиватися надалі», – вважає Геннадій Пліс. 

Нагадаємо, безкоштовні курси англійської мови «Capital English» – проект Київської міської державної адміністрації і мера столиці Віталія Кличка, спрямований  на популяризацію вивчення англійської мови серед населення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]