Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває будівництво Великої Окружної дороги – Микола Поворозник

25 лютого 2020 року, 16:24

У столиці триває будівництво Великої Окружної дороги на ділянці від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської з будівництвом транспортної розв’язки в різних рівнях. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, до 31 березня заплановано відновлення проїзду в обох напрямках у районі шляхопроводу на вул. Богатирській.

«Наразі фахівці влаштовують піщану основу проїзду та основу двошарової щебенево-піщаної суміші. У районі шляхопроводу прокладають дощову каналізацію та влаштовують земляне полотно», – розповів Микола Поворозник та нагадав, що до кінця цього року міська влада планує побудувати розв’язку на вулиці Богатирській та з’єднати її з Великою Окружною.

«Завершення будівництва цієї ділянки Великої Окружної дозволить вивести з вулиць столиці транзитний транспорт, що, у свою чергу, покращить трафік у місті. Окрім того, зменшивши потік вантажівок, ми зможемо подовжити життя асфальтному покриттю, яке постійно оновлюємо та ремонтуємо», – підкреслив Микола Поворозник.

Він зазначив, що згідно з робочим графіком виконання будівельних робіт, у 2020 році заплановано завершити будівництво інженерних споруд – двох шляхопроводів та підземного пішохідного переходу. Окрім того, фахівці мають завершити перекладку інженерних мереж від вул. Сім’ї Кульженків до вул. Богатирської, влаштувати земляне полотно і виконати дорожні роботи, що дозволить організувати рух транспорту від Мінського шосе до вул. Богатирської.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]