Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває підготовка до зими: у Святошинському районі закупили 5 аварійно-ремонтних авто (+фото)

05 серпня 2022 року, 13:39

Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району збільшила кількість спеціалізованої техніки для більш оперативного проведення робіт. Підприємство придбало вантажні аварійно-ремонтні авто, генератор та косарки. Про це під час інспекції спеціалізованого автопарку повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що техніку придбали коштами статутних фондів підприємств. Нагадаємо, що у грудні минулого року Київська міська рада прийняла рішення про збільшення статутних фондів керуючих компаній, що обслуговують житловий фонд столиці. Зазначене фінансування спрямоване винятково на придбання механічної снігоприбиральної техніки, спеціалізованих автомобілів для надання аварійно ремонтних послуг, прочищення зливостоків, водостоків і дренажів, засобів механізованого прибирання та поліпшення побутових умов працівників комунальних підприємств.

«Київ ретельно готується до зими. Усі наявні ресурси ми спрямовуємо на зміцнення технічної бази, щоб вчасно і якісно реагувати на аварійні ситуації, оперативну роботу в опалювальний сезон. Наше місто характерне наявністю різних за серійністю чи роком забудови житлових будинків, значна частина з яких вже давно потребує ремонту. В мирні часи ми мали досить непоганий темп проведення капремонтів та енергоефективних заходів. Сьогодні ж ми таких обсягів не можемо виконати через війну та дефіцит коштів, але ми повинні забезпечити людям життєво необхідні послуги, особливо в період теплопостачання», – зазначив Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що не лише Святошинський, а всі райони придбали або в процесі придбання тієї чи іншої спецтехніки для різних видів робіт. Святошинська керуюча компанія закупила: п’ять аварійно-ремонтних авто на базі Fiat, Huyndai, Ford, чотири машини для посипання доріг, два трактори з додатковим обладнанням, генератор, дві косарки і мотокосу.

Інспекція парку спецтехніки у Святошинському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]