Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває проект «Лікар у Вашому домі» (+графік)

22 жовтня 2018 року, 13:40

У столиці триває проект «Лікар у Вашому домі», у рамках якого за минулий тиждень здійснено 1175 обстежень. Загалом від початку дії проекту – 41 097 обстежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі», які розміщені в усіх районах міста. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла. За результатами обстежень минулого тижня (1175 осіб) біля 800 осіб мають надмірну вагу, у 529 обстежених виявлено підвищений артеріальний тиск, у 120 осіб – високий рівень цукру крові, а у 235 осіб – високий рівень холестерину», – розповів Микола Поворозник.

Також, за його словами, здійснено 103 виїзди мультидисциплінарних бригад, до складу яких входять лікар і медсестра первинної ланки та вузькопрофільні спеціалісти. Такі бригади виїжджають до соціально незахищених сімей або до людей, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

Графік роботи проекту «Лікар у Вашому домі» на поточний тиждень (22-26 жовтня) за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]