Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві триває протиожеледна обробка вулиць: залучено 195 одиниць техніки «Київавтодору» та 56 одиниць техніки керуючих компаній і зеленбудів (+фото)

21 листопада 2022 року, 8:43

Дві з половиною доби без зупинки триває очищення й протиожеледна обробка вулиць Києва: працюють 195 одиниць спецтехніки «Київавтодору» та 56 одиниць техніки керуючих компаній та зеленбудів.

Протягом ночі і вранці вулиці чистять та обробляють протиожеледними засобами 195 одиниць техніки «Київавтодору». Задіяні 147 працівників у складі 26 бригад з ручного прибирання, які очищають зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи. Дорожники вивозять сніг за вихідні на спеціалізовані майданчики для складування снігу перевезено 350 тонн.

До очищення територій також залучено 26 одиниць техніки та 672 працівники зеленбудів. За сьогоднішній ранок вже використано 14,4 тонн протиожеледної суміші. 

Також сніг прибирають майже 2600 працівників та задіяно понад 30 одиниць техніки керуючих компаній.

Мокрий сніг з переходом у дощ прогнозують протягом понеділка. Вночі – нові снігопади. Просимо водіїв бути максимально обачними на дорогах, дотримуватись безпечної дистанції, не паркуватися на узбіччях доріг, аби не заважати прибиральній техніці.

Закликаємо автовласників, за можливості, залишити авто вдома під час снігопаду. Не створюйте затори, у них також стоїть дорожня техніка і не може ефективно працювати. Пішоходів просимо бути обережними та не забувати носити флікери в темний час доби.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]