Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці цілодобово ремонтують об’єкти транспортної інфраструктури

11 вересня 2017 року, 14:00

 

У столиці триває ремонт об’єктів транспортної інфраструктури. Роботи виконуються у цілодобовому режимі без вихідних. Особлива увага приділена ремонту транспортних розв’язок і шляхопроводів міста. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Так, у ніч проти понеділка, 11 вересня, у рамках капітального ремонту б-ру Дружби Народів дорожники влаштували верхній шар асфальтобетонного покриття на шляхопроводі над Либідською площею.

У неділю, 10 вересня, розпочали роботи з капітального ремонту кільцевої транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса з вул. Гната Юри і вул. Володимира Покотила. Упродовж дня здійснене фрезерування старого дорожнього покриття та розпочато роботи з розбирання мостового полотна на шляхопроводах.

Також тривають роботи з ремонту шляхопроводу на перетині просп. Комарова та б-р Вацлава Гавела. Зокрема, цими вихідними на об’єкті проводилися роботи з монтажу опалубки карнизної частини тротуару, демонтаж карнизних блоків і розбирання монолітного поясу підпірної стінки з боку вул. Каблукова.

У рамках реконструкції транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського триває ремонт останньої, четвертої підпірної стінки шляхопроводу, ремонт балок низової частини на 8 та 9 прогонах і бетонування закладних під опори зовнішнього освітлення. На Одеському шляхопроводі ремонтують опори, прогонові будови та сходи зі шляхопроводу. На шляхопроводі на просп. Науки наразі відновлюють монолітний пояс підпірних стін на підходах до шляхопроводу.

Також у столиці триває капітальний ремонт вулиць, зокрема Вифлеємської, Володимирської та Льва Толстого.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]