Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці урочисто нагороджено кращих представників туристичної сфери – Марина Хонда (+фото)

23 грудня 2019 року, 20:07

Сьогодні у столиці відбулась урочиста щорічна церемонія «Кyiv Tourism Awards», під час якої заступниця голови КМДА Марина Хонда привітала найкращих столичних представників туристичної сфери міста Києва та київського регіону. Зокрема, відзнаки за внесок у розвиток туристичного продукту отримали фахівці та підприємства у 12-ти номінаціях.

«Сьогодні ми нагороджуємо найкращих – тих, хто своєю працею, професіоналізмом, креативним нестандартним мисленням і цілеспрямованістю підвищує стандарти туристичного сервісу в нашому гостинному місті. Результат цього – помітне зростання вдячних гостей української столиці, що їдуть додому із приємними незабутніми враженнями. А це, своєю чергою, збільшує наповнення до міського бюджету і дає змогу далі розвивати сучасну інфраструктуру для киян», – сказала Марина Хонда.

Вона додала, що цього року Київ вперше отримав понад 60 млн грн туристичного збору.

Щорічна церемонія із нагородження кращих представників туристичного ринку столиці ініційована Управлінням туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та партнером Kyiv Tourism Association. Мета проекту – створити здорову конкуренцію на туристичному ринку та покращити сервіс галузі.

Серед цьогорічних номінацій: 

  1. Кращий туристичний оператор з внутрішнього та в’їзного туризму
  2. Кращий готельний комплекс 5*
  3. Кращий готельний комплекс 4*
  4. Кращий готельний комплекс 3*
  5. Кращий хостел
  6. Кращий заклад харчування за відгуками туристів
  7. Кращий в номінації подієвого туризму
  8. За розвиток активного виду туризму
  9. Краще екскурсійне бюро міста Києва
  10. Ambassador of Kyiv
  11. Cпеціальна номінація від Kyiv Tourism Association
  12. Cпеціальна номінація від Kyiv Tourism Association

Щорічна церемонія «Кyiv Tourism Awards»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]